ورود | ثبت‌نام icon icon icon تماس با ما درباره ی ما
صفحه نخست اخبار و اطلاعیه‌ها فیلم و عکس پوسترها تقویم انتخاباتی لیست وبلاگ‌ها لیست اتحادیه‌ و مجمع‌ ها آئین نامه ها

مهندسان صنایع استراتژیست های اصلی، راهبران و برنامه ریزان صنعت هستند

اخبار > سازمانیپنج شنبه 11 / 10 / 99 - ساعت: 11:35

مهندسان صنایع استراتژیست های اصلی، راهبران و برنامه ریزان صنعت هستند
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در آیین اختتاحیه هجدهمین همایش ملی دانشجویی مهندسی صنایع که به صورت برخط در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد گفت:مهندسان صنایع استراتژیست های اصلی، راهبران و برنامه ریزان صنایع مختلف هستند.

وی افزود: رشته مهندسی صنایع ماهیت بین رشته ای دارد و به عنوان پلی بین شاخه های مهندسی و علوم دیگر از جمله مدیریت می باشد و محل تلاقی انسان، مواد، انرژی و تجهیزات است .
عسکری ادامه داد: مهندسان در این رشته برای موفقیت نیازمند دانش و مهارت تخصصی در علوم مختلف هستند و همچنین باید صاحب تحلیل و طراحی مهندسی باشند تا بتوانند به بررسی، پیش بینی و ارزیابی نتایج سیستم ها بپردازند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی گفت: مهندسی صنایع به توسعه روش ها و ابزارهای ارزیابی و تصمیم گیری در شرایط گوناگون توجه محوری دارد و امکان مدل کردن رفتارهای سیستمی در حوزه های عمل را با تلفیق مناسب مفاهیم مدیریت، سازمان و اقتصاد فراهم می کند.
عسکری مهندسان صنایع را استراتژیست های اصلی، راهبران و برنامه ریزان صنایع مختلف دانست و افزود: بهره مندی از چنین جایگاهی این امکان را می دهد که مهندسان صنایع علاوه بر بهره گیری از اصول به روز علمی و مهارتی دنیا، توجه ویژه ای به بحث اخلاق حرفه ای داشته باشند و به گونه ای با فرایندها و سیستم ها مواجه شوند که ضمن پیشبرد امور، با حاکم کردن اصول اخلاقی، زمینه رضایت کارکنان و کارگران را فراهم آورند و توجه به اصول اخلاق را در تنظیم روابط آنها به عنوان اصول پیشینی و بنیادین نهادینه سازند. 
 وی گفت: لازم است دانشجویان مهندسی صنایع به مطالعات علمی و علوم انسانی در این حوزه توجه داشته باشند و به تدوین مبانی این اصول در تنظیم روابط کاری و تنظیم روابط بین صنایع مختلف بپردازند و اگر چنین باشد می توان امیدوار بود که راهبری امور در آینده در دست نسلی است که هم دغدغه های علمی دارد و هم این دغدغه ها را با دغدغه های انسانی و اخلاقی ممزوج کرده است و به دنبال افزایش بهره وری صنایع و بهبود نیروی کار و افزایش رضایت از کار است.
مهندس عسکری گفت: انجمن های علمی دانشجویی مهندسی صنایع باید توجه ویژه ای به داشتن رویکرد استراتژیک و راهبردی در دانشکده های صنایع در دانشگاه های کشور داشته باشند و به فرایندها و مسائل سیستمی و امور مدیریتی به ویژه امور مرتبط با حوزه های پژوهشی داشته باشند.
وی افزود: انجمن های علمی دانشجویی در هر دانشگاه باید بتوانند ضمن پایش وضعیت پروژه های پژوهشی در حال اجرا در دانشگاه و یا با صنایع مختلف آموزه های تئوریک خود را در میدان عمل دانشگاه به کارگیرند و محیط دانشگاه میدانی برای کارورزی و کار آموزی شود. 
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت:در سایه این نگاه، انجمن های علمی دانشجویی مهندسی صنایع می توانند به عنوان مشاوران مدیریت دانشگاه، و در میدان عمل، در پروژه های مشترک بین دانشگاه و صنایع ورود کرده و گزارش هایی را آماده و به تیم مدیریتی دانشگاه ارائه نمایند.
عسکری اضافه کرد: هر چند در دهه اخیر در دنیا و در سال های اخیر در کشور گرایش سلامت به یکی از شاخه های مهندسی صنایع اضافه شده است اما با توجه به شیوع بیماری کویید 19 و بروز بحران سیستمی در ارائه خدمات درمانی و مدیریت منابع انسانی و لجستیکی در مراکز بیمارستانی و درمانی، مهندسی صنایع باید ضمن نظام مند کردن فرآیندهای درمانی کشور با بهره گیری از مهندسی سیستم ها، به شناسایی، عارضه یابی و باز مهندسی فرایند های درمانی بپردازد و با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به ارتقاء سلامت و بهداشت جامعه کمک کند..
عسکری  در پایان گفت: در کل مهندسان صنایع می توانند با بهره گیری از ذهن مهندسی و خلاق خود به افراد و سازمان ها روش های جدید برای غلبه بر چالش های ناشی از شیوع بیماری را آموزش دهند و در عین حال به سراغ کسب و کارها و بازار هایی بروند که قابلیت ظهور در محیط های امروزی را دارند.
 



اخبار سامانه ای
راهنمای سامانه جامع مجامع انتخاباتی وزارت علوم تحقیقات و فناوریراهنمای سامانه جامع مجامع انتخاباتی وزارت علوم تحقیقات و فناوری
99 / 05 / 27 - مرداد
رهبر معظم انقلابرهبر معظم انقلاب
99 / 05 / 17 - مرداد
..
99 / 05 / 17 - مرداد